Skip to main content

Your Cart

Your cart is currently empty.
Click here to continue shopping.

Kastings

Kastings

Mēs katrs esam individualitāte ar atšķirīgajām iezīmēm, tāpēc jaunais naktstērpu un peldkostīmu zīmols Latvijā “SaintKey” aicina visus jauniešus  gan puišus, gan meitenes vecumā no 21 – 30 gadiem piedalīties lielākajā Latvijas kastingā. 

Vasaras raibumi, neparasti sejas vaibsti, nestandarta augums, interesants skatījums uz dzīvi – tas viss piesaistīs mūsu uzmanību!

Iespējams, vienmēr esi sapņojis nokļūt uz žurnāla vāka. Jaunība ir maksimālisma laiks, tāpēc, ja Tu vēlies kļūt par zīmola seju un parakstīt līgumu ar SaintKey, mēs aicinām Tevi piedalīties šīs vasaras modeļu atlasē!

 

Lai piedalītos atlasē, vēlamies Tevi iepazīt tuvāk, sūtot vēstuli uz e-pastu: office@saintkey.com

  • Vārds, uzvārds, pilsēta un kontakttālrunis
  • Savus parametrus (augums, svars, krūšu, vidukļa un gurnu apkārtmērs)  
  • 2 bildes, kur varam redzēt tevi pilnā augumā un tikai seju
  • Kāda ir tava nodarbošanās un hobiji

 

Pieteikšanās aktīva būs pavisam neilgu brīdi no 24.05.2021 līdz 04.07.2021, lai vasaras karstākās dienas varētu pavadīt fotografējoties un filmējoties SaintKey fotosesijās!

Sniedz sev lielāko šīs vasaras piedzīvojumu, gaidām Tavu pieteikumu un novēlām visiem veiksmi!

 

 Casting

The new Latvian nightwear and swimsuit brand ‘’Saint Key’’ invites young people from 21 to 30 years old to participate in the biggest casting in Latvia.
If you want to become the face of our Brand and get a contract with ‘’Saint Key’’ - then we invite you to take a chance in fashion model selection for this summer collection.
All you should do is to send information about you to our e-mail: office@saintkey.com.
  • Name, Surname, City where you live, contact telephone number;
  • Your parameters (height, weight, chest/bust, waist and hip size);
  • 2 photos (full height, portrait (face only));
  • Your life interests and hobbies;
We do accept all applications from 24.05.2021 – 04.07.2021.
We invite everybody and looking forward to meeting you. Wishing you good luck!

 

Кастинг

Новый Латвийский бренд ночных изделий и купальников ‘’Saint Key‘’ приглашает парней и девушек в возрасте от 21 до 30 лет принять участие в крупнейшем кастинге Латвии.

Если ты мечтаешь стать лицом бренда и подписать контракт с ‘’Saint Key‘’, тогда мы приглашаем тебя участвовать в отборе моделей.

Для участия тебе необходимо прислать информацию нам на электронную почту office@saintkey.com

  • Имя, Фамилия, Город проживания, Контактный телефон
  • Свои параметры (рост, вес, объём груди, талии, бёдер)
  • Фотографии: портрет в свободном стиле и в полный рост
  • Расскажите нам про свои увлечения и хобби

Ваши заявки Вы можете прислать в период с 24.05.2021 по 04.07.2021.

Принять участие может каждый, ждем твою заявку и желаем всем удачи.

 

Modele piekrīt iesaistīties kastingā, lai piedalītos foto / video filmēšanā, ko organizē SIA ‘’SiKey’’, piešķir fotogrāfiem / video operatoriem tiesības fotografēt / filmēt sevi, ierakstīt savu balsi, savu izskatu, pozas un citas darbības Projekta izpildes laikā.

 

Modele piešķir SIA ‘’SiKey’’, tā pārstāvjiem un tiesību pārņēmējiem neatsaucamas, pastāvīgas un neierobežotas tiesības un atļauju uzņemt, izmantot, atkārtoti izmantot, publicēt un atkārtoti publicēt Modeles fotogrāfiskos portretus vai attēlus / videoklipus, pilnā variantā vai daļēji, salikti vai sagrozīti pēc rakstura vai formas, bez ierobežojumiem attiecībā uz izmaiņām un pārveidojumiem, to atveidojumiem krāsā vai citādi, visos tagad un turpmāk zināmos plašsaziņas līdzekļos, ieskaitot, bet neaprobežojoties ar drukas masu mēdijiem, izplatīšanu internetā, sociālajos tīklos, ilustrācijā, reklāmā, mākslas darbos, tirdzniecībai un citiem mērķiem.

 

Modele atsakās no jebkurām tiesībām pārbaudīt vai apstiprināt gatavo produktu vai produktus, reklāmas paraugus vai citus materiālus. Modele atbrīvo no atbildības SIA ‘’SiKey’’, tā fotogrāfus / video operatorus un citus pārstāvjus par jebkādiem foto/video materiāla defektiem: izplūšanu, sagrozīšanu, pārveidošanu, optisku ilūziju vai izmantošanu saliktā formā, neatkarīgi no tā, vai tā ir tīša vai nejauša, vai ir radusies uzņemot fotogrāfijas / video vai tos vēlāk apstrādājot, vai publicējot tos.

 

SIA ‘’SiKey’’ apņemas neizpaust Modeles personas datus un kontaktinformāciju trešajām pusēm bez Modeles rakstiskas piekrišanas, un glabās šo informāciju slepenībā kā konfidenciālu informāciju.

 

Modele apņemas neizpaust komerciālu un iekšēju SIA ‘’SiKey’’ informāciju trešajām pusēm, tostarp, bet neaprobežojoties ar: informāciju par jauniem produktiem, biznesa plāniem, cenām, piegādātājiem, mārketinga plāniem utt., un glabās šo informāciju slepenībā kā konfidenciālu informāciju.

 

 

#casting #girls #boysmodel #waitingforyou #newface #lifestyle #newcollection #newbrand #followus #resume #lookingformodels #saintkeyofficial #latvia #riga #trends2021

 

Continue reading

Saint Key celebrates 2 years 24/07/2023

Saint Key celebrates 2 years 24/07/2023

Casting models

Casting models